Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu İle Görüştü
banner229

Siirt heyetinin Ankara çıkarması devam ediyor. Heyet, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığını ziyaretinin ardından  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Siirt Valisi/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Medeniyetler diyarı, barış ve kardeşlik şehri Siirt’imiz için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Heyet halinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret ettik.Şehrimizde devam eden projeler ile yeni yatırımlarımızı değerlendirmek üzere istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ziyaretlerinden dolayı Siirt  heyetine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.