Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, ilçe ve belde belediye başkanlarından oluşan heyet, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç,“Tarım ve Orman Bakanlığı görevine atanan Sayın Vahit Kirişçi’ye Siirt heyeti olarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Nazik kabulleri için Sayın Bakanımıza Siirtli hemşehrilerimiz adına teşekkür ederiz”.

AK Parti heyeti , Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaosmanoğlu, Enerji Bakanı Fatih Dönmez’in ardından son olarak Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit kirişçi'yi makamında ziyaret etti.

Siirt Heyeti, Tarım ve Orman Bakanı Vahit kirişçi ile bir araya gelerek İl ve içelerimizde  yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulundu.

AK Parti Siirt  Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanımıza, bu zorlu görevi henüz devralmasına rağmen İl ve içelerimizde  yapılması planlanan projeler ile ilgili aktarmış olduğumuz sorunlara göstermiş olduğu alakalarından dolayı da, hassaten teşekkür ediyorum” dedi. 

Ören,Tarım bakanımızla yaptığımız görüşmede ilettiğimiz taleplerimiz  ;DSİ Garzan Sulama Projesi, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumun Siirt’imizde Kurulması, Göçer Hayvancılıkta Yaşanan Sorunlar, Siirt Fıstığı,Arıcılık Sektöründe Şeker İhtiyacı, Yerel Projelerimizin Desteklenmesi,Kırsal Kalkınma Yatırımları, Hizmet Binaları, Tarım ve Kırsal Yaşam Müzesi ve bunlara ek olarak daha önce Tarım ve Orman Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde temin ettiğimiz 2 milyon TL ile Siirt'te tarımsal projelere destek olacaklarını ifade etti.

Ziyarete AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram,Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale,Beğendik Belde Belediye Başkanı Görgin Özdemir,Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Efe yer aldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.