Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti, İstanbul'da Siirtli İşadamlarıyla Bir Araya Geldi
banner229

Vali Ali Fuat Atik,Siirt Milletvekili Prof. Dr. Yasin Aktay,Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın,Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu,Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nihat Özdemir,İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve İstanbul’da yaşayan Siirtli işadamlarının katıldığı buluşmada Siirt’te yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi ve yatırım yapmaları çağrısı yapıldı.

Vali Ali Fuat Atik, yaptığı konuşmada Siirtlilerin cok vatansever insanlar olduklarını ve bunu 15 Temmuz gecesi gösterdiklerini söyledi. 

Polisevindeki yemekte Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ,belediye olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat Siirt YSE Spor konusunda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vererek destek istedi.

Eski AB Bakanı Egemen Bağış'ta buluşmada bir konuşma yaptı ve önümüzdeki aylarda Siirt YSE Spor yararına geniş katılımlı bir gece düzenlenebileceğini belirtti.

Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay’da yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi ve buna örnek olarak Garnave Kaplıcası suyunun il merkezine getirilerek Siirt’in termal merkezlerden birisi haline getirilmeye çalışılacak olmasını verdi.

Toplantıya katılan iş adamları da söz alarak Siirt’le ilgili olarak yapılabilecek çalışmalar konusundaki görüşlerini açıkladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 7 yıl önce

Bu toplantıların hayırlı olmasını dilerim, bu arada sayın Valimizi bu kısa bir zamanda memleket için yaptığı bu toplantılar bir siirtli olarak teşekkür ediyorum.