Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu Ziyaret Etti
banner229

Siirt Valisi/ Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,  AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.

Siirt Valisi/ Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,  AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları ile birlikte İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Siirt’teki projelerle hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Ziyarette Siirt Valisi/ Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Bakan Soylu’ya Siirt Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler hakkında kısa bir bilgi verdi.

Ziyaretin sonunda Siirt heyeti, misafirperverliğinden ve desteğinden dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür etti. Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören; “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu Siirt heyeti olarak ziyaret ettik. Ziyaretimizde Sevdamız Siirt’imiz adına istişarelerde bulunduk. Siirtlilere selamlarını da ileten Sayın Bakanımıza yakın ilgileri ve şehrimize destekleri için teşekkür ediyoruz. ”Güvenli ve Huzur şehir Sevdamız Siirt’imiz için çalışmaya devam.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.