Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,  AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç, ilçe ve belde belediye başkanlarından oluşan heyet, Siirt il genelinde yapılan ve yapılacak olan yatırım, proje ve istihdam çalışmalarına yönelik başkent Ankara'daki bakanlık ziyaretlerine devam ediyor.

Daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaosmanoğlu'nu ziyaret eden AK Parti heyeti bugünde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;Siirt Heyetimiz ile birlikte daha iyi bir SİİRT için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bugün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ile bir araya gelerek ilimizde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler hakkında istişarede bulunduk.

Bakanımız Fatih Dönmez'le yaptığımız görüşmede öncelikli olarak ;İlçe ve Belde Belediyelerimize (GES) Güneş Enerji Santralleri, Henüz doğalgazı olmayan ilçe ve beldelerimize doğalgaz talebi

ve İlçe ve Belde belediyelerin  aydınlatma taleplerini ilettiklerini söyledi.

Ziyarete AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Veysel Karani Belde Belediye Başkanı Murat Akgün, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale,Beğendik Belde Belediye Başkanı Görgin Özdemir,Kurtalan AK Parti İlçe Başkanı Haşim Karaatay ve Tillo İlçe Muhasebe Müdürü Seyfettin Aykaç yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.