Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti, Bakanlara Siirt’in Sorunlarını İletti
banner229

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 31 ilden 69 milletvekili ile bir araya geldi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Cumhurbaşkanlığı başkanlığında 31 İl milletvekili ile gerçekleştirilen 3 saat 20 dakika süren istişare toplantısına katılarak, Siirt'in sorunlarını dile getirdi.

Osman Ören daha sonra beraberinde AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, Beğendik Belediye Başkanı Gürgün Özdemir ve Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı makamında ziyaret etti.

Heyet, Siirt, Batman ve Şırnak illerimizin yolları, Pervari yolu, Eruh yolu ve tüm yol ağları İle ilgili sorunları Bakan Turhan’a ilettiler.

Ören ve beraberindekiler daha sonra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek, ilçe ve beldelerin altyapı, üstyapı, su depoları ve çevre düzenlemeleri hakkında görüşmelerde bulunarak, destek istediler.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, son olarak Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü makamında ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öz Siirtli Kemal 5 yıl önce

Siirtin sorunu kalmamışki neyi anlatmışlar 16 Yıldır bitmeyen kurtalan yolu Göz boyama ve sus payı havaalanına haftada sadece üç gün uçak gelmesi seçim zamanlarında seçmenin neredeyse hayranı kurbanı olan seçildikten sonra havasından geçilmeyen burnundan kıl aldırmayan beyleri bunlarında etraflarında bulunan yağcı ve şakşakçılarınca memleket kurtaran olarak sosyal medyada gösterilenler Keşke bazılarının seçilmeden önceki mal varlıklarıyla seçildikten sonraki mal varlıklarına bakılabilse ne azalmış ne artmış

Avatar
mehmet 5 yıl önce

5 yaşımdayken bu sorunlar vardı, yaş oldu 45 bu sorunlar hala var .

Avatar
Siirtli 5 yıl önce

İki senedir siirte gidip geliyorum manzara ayni kurtalan siirt yolu neden yapilmaz cok ayip insanda utanma olur oyle poz vermekle olmaz memleket gercekten sahipsiz ne is var nede is bulan yoksul insanlar