Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti, Bakan Murat Kurum’a Siirt’in Taleplerini İletti
banner229

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören,AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç beraberindeki heyet ile birlikte Çevre Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Milletvekili Ören ziyarete ilişkin sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “2023’te de Türkiye Yüzyılı yolunda gece gündüz demeden Memleketimiz için aşkla ve şevkle çalışmaya devam ediyoruz. Siirt Heyetimiz ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum beyi ziyaret ettik.

İlimizde devam eden yatırımlar, İl, İlçe ve Beldelerimizde hayata geçirdiğimiz projeler ile geçirmeyi hedeflediğimiz projelerimizin son durumunu değerlendirme fırsatı bulduk. Sayın Bakanımıza şehrimize verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz.” Dedi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyarette Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbeştaoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, ilçe ve belde belediye başkanları hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.