Bu haber kez okundu.

Siirt Heyeti, Bakan Adil Karaismailoğlu’na İlimizin Ulaşım Sorunlarını Aktardı
banner229

Vali Ali Fuat Atik, Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu başkanlığında video konferans yöntemiyle düzenlenen değerlendirme toplantısında, kentin ulaşım sorunlarını aktardılar.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu başkanlığında, Vali Ali Fuat Atik Milletvekili Osman Ören ve AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç, Ulaştırma ve Altyapı Bakan yardımcıları ve Genel müdürünün katılımıyla telekonferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirdiler.

Video konferans yöntemiyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'yla yapılan görüşmede ilimiz ve ilçelerimizdeki ulaşım ve altyapı projeleri ile ilgili taleplerde bulundukları öğrenildi.

Toplantıda ;

1- Ilısu barajından ötürü kapanan yollara alternatif olarak yapılacak olan viyadük talebinin aciliyetinin ilgili bakanlıklara bildirilmesi talebi

2-Siirt -Pervari yolu

3-Siirt -Eruh-Şırnak yolu

4-Eruh zorava köprüsü

5-Siirt-Kurtalan-Batman yolu

6-Baykan çevre yolu

7-OSB yolu, viyadüğü ve bağlantılı yolların yapımı

8-Eruh çevre yolu ve Eruh merkez asfalt çalışması talebi

9-Kurtalan-Siirt arası tren yolu projesinin hayata geçirilme talebi.

10-Siirt merkez karayolu ağının iyileştirilmesi talebi.

11-Tillo ve Şirvan bağlantı yol çalışması ve asfalt talebi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.