Bu haber kez okundu.

Siirt Halkı Şehit Polisin Acısına Ortak Oldu
banner229
Siirt'te terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen polis memuru Yalçın Yamaner için düzenlenen taziyeye vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.
Siirt Polis Evi’nde düzenlenen taziyeye çok sayıda vatandaş katıldı. Bir araya gelip gruplar haline taziyeye gelen vatandaşları Siirt il Emniyet Müdürü Metin Özkan vatandaşları kapıda karşıladı.
Taziyeye gelen vatandaşlar şehitler için dua ederken teröristlerde tepki gösterdiler. Vatandaşlardan Necmettin Çiçek, şehit düşen polis memuru Yalçın Yamaner’in tüm Siirtlilerin birer kardeşi olduğunu söyledi. “Hepimizin başı sağ olsun, şehit hepimizin şehididir” diyen Çiçek şöyle konuştu: “İlimiz de yapılan bu menfur saldırıdan sonra şehit olan polis memuru bizim kardeşimizdir. Şehadet mertebesine ulaştı Elhamdülillah, Rabim bizleri onun sevabından mahrum etmesin. Allah ailesine sabrı cemiller ihsan eylesin. Rabim çocuklarına sabırlar versin. Allah tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin. Hasetten de emniyet müdürümüzün ve polis teşkilatımızın da başı sağ olsun. Rabim yar ve yardımcınız olsun.”
İl Emniyet Müdürü Özkan ise yaptığı konuşmada ateş düştüğü yeri yaktığını belirterek şöyle konuştu: “O gün operasyon sırasında ben de oradaydım zaten. Kaçanlar oldu evlerin kapılarını zorlayanalar oldu. Kimse kapıyı açmadığı gibi ‘bura da bura da’ diye bizi yönlendirdiler.
Telefonlardan felan mesajlar yoğun bir şekilde gelmeye başladı. Bir ara gelen ihbarlara yetişemez hale geldik. İnşallah bu son olur. Ama her zaman diyorum bu duruşu korumak lazım. Halkımız bu duruşunu devam ettirsin bize de destek olsun. Onların desteği ve duasıyla biz buralara sahip çıkarız. Anlaşılmaz boş bir rüyanın peşinden gidiyorlar. Canları da gidiyor. Ama hak ettiklerini de buluyorlar.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan 8 yıl önce

allah rahmet eylesin, ailesine ve tüm polis camiasının başı sağ olsun, ermeni taşeronluğu yapan bu teröristler hak ettikleri yeri bulacaklar, allah yar ve yardımcınız olsun.