Bu haber kez okundu.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023 Yarı Yılında 15 Grup Müsabakasına Ev Sahipliği Yaptı
banner229

Siirt Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2023 yarı yılında toplamda 11 farklı branşta 15 Grup müsabakasına ev sahipliği yaptı. Grup ve Bölge Şampiyonası’nda toplamda 3482 sporcu 109 ulusal hakeme  ev sahipliği yapan ilimiz tüm müsabakalardan başarılı bir şekilde çıkmıştır.
Ocak 2023’ten bu yana okul sporlarında Judo (Gençler ve Küçükler), Bocce (Tümkot), Futsal (Gençler), Basketbol (Yıldızlar), Karate (Küçük ve Yıldızlar) Analigte Judo, Voleybol, Yüzme, Futbol, Basketbol Bölgesel Kros 1. Etap Koşusu, İller Arası Wushu Şampiyonası, Atletizim Balkan Milli Takım Seçmesi müsabakaları ile daha önce yapılmamış başarılara imza attı.

Önümüzdeki yarı yılda da devam edecek müsabakalar ile ilgili açıklamada bulunan Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati KISACIK: “Siirt’imiz spor şehri olma yolunda hız kesmeden yoluna devam ediyor. 2023 yılının ilk yarısında 15 grup müsabakasına ev sahipliği yapmış bulunmaktayız.

Müsabakaların ilimizde yapılması sadece spor için değil ayrıca Siirt ilimizin kültürü ve etnik yapısının tanıtılması içinde önemli bir kilometre taşı olduğunu varsayıyoruz. Önümüzdeki yarı yılda da federasyonlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler neticesinde etap ve grup müsabakaları almaya devam edeceğiz.

Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın BAK, Siirt Valimiz Sayın Osman HACIBEKTAŞOĞLU ve Federasyon Başkanlarımıza, Siirt halkı adına teşekkür ederiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.