Bu haber kez okundu.

Siirt Gençlik Merkezi Gönüllülerinden Örnek Davranış
banner229

Siirt Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi gönüllüleri her perşembe günü belirledikleri bir caminin temizliğini yapıyor.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi bünyesindeki gençler her perşembe günü bir cami temizliği yapıyor. Ayrıca gençler, cami temizliği sonrasında fidan dikimi, çevre temizliği, soğuk kış gününde hayvan dostlarımızın aç kalmamaları için sokak hayvanlarını besleyip kuşlar için kuş yemlikleri yaptılar.

Genç gönüllüler, gönüllülük faaliyetleri sonrasında ilimizde bulunan şehitliği ziyaret ederek ebediyete irtihal etmiş kahraman şehitlerimize dualar ettiler.

Gönüllük Kulübü faaliyetleri kapsamında düzenlenen bu etkinliklerle gençlerin millî ve manevi değerlerine sahip çıkmaları ve sosyal sorumluluk sahibi olmaları amaçlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.