Bu haber kez okundu.

Siirt Fıstığı Üretimine Yönelik Eğitimler Devam Ediyor
banner229

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen program ile Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü  teknik elemanlarına Siirt Fıstığı üretimi konusunda eğitim verildi.

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan ve Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin KARADEMİR’in açılış konuşmaları ile başlayan program  Doç. Dr. Mehmet Hadi AYDIN, Doç. Dr. Cevdet KAPLAN ve Dr. Öğr. Üyesi Nevzat ASLAN tarafından verilen teknik bilgilendirme eğitimi ile devam etti.

Teknik bilgilendirme ve eğitim programında akademisyenler tarafından Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü teknik elemanlarına Siirt Fıstığında aşılama, gübreleme, budama, hastalık ve zararlılar konusunda eğitim verildi.

Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından yapılacak programlarla  teknik elemanlara ve çiftçilere yönelik eğitim çalışmaları devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.