Bu haber kez okundu.

Siirt Emniyetinin Uyuşturucu İle Mücadelesi Hız Kesmeden Devam Ediyor
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadelede yapmış olduğu operasyonlarla uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyor.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamalarda; 06.03.2022 günü Ekiplerimizin Karakol Mahallesi 1010 sokak üzerinde bulunan metruk bina kontrolü esnasında binanın üst katında 2(iki) şahıs görülmüş, yapılan kontrollerde *H.İ.* ve *E.B.* isimli şahıslar olduğu şahısların yapılan üst aramasında *10 (on)* TL ye sarılı vaziyette *1.29* gram ve *PAYP* içinde *0.25* gram gelen toplam *1.54* gram *Metamfetamin*, beyaz kağıda sarılı vaziyette *0.79* gram *Toz Esrar* olduğu değerlendirilen Narkotik maddeler ele geçirilmiş şahıslar ve maddeler tarafımızdan muhafaza altına alınarak gerekli işlemler için *Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne* teslim edilmiştir. Şahısların emniyetteki işlemleri devam etmektedir.

YAPILAN DİĞER BİR ÇALIŞMADA İSE; 06.03.2022 günü Ekiplerimizin Sagıp beygo caddesi üzerinde durumundan şüphelenerek durdurmak istediği sahıs dur ikazlarına uymamış yapılan kovalamaca sırasında bir cismi yere attığı görülmüş ve şahıs ara sokakta yakalanmış *R.İ.* isimli şahıs olduğu tespit edilen şahıs ve attığı cismin yapılan kontrollerinde uyuşturucu madde içmede kullanılan cam şise(*Payp*) içerisinde içime hazır *Eroin* maddesi olduğu ayrıca beyaz kağıda sarılı 0.14 gram *Eroin* maddesi olduğu tespit edilmiş,şahıs ve suç unsuru madde muhafaza altına alınarak gerekli yasal işlemler için Narkotik şube müdürlüğüne teslim edilmiştir. Şahsın emniyetteki işlemleri devam etmektedir.

07.03.2022 günü saat 02.45 sıralarında Ekiplerimizin Yeni Mahalle Eski müftülük Caddesi üzerinde durumundan şüphelenerek durdurduğu *S.Y.* isimli şahsın yapılan kaba üst yoklamasında beyaz kağıda sarılı vaziyette daralı ağırlığı *0.55* gram gelen *Metamfetamin* olarak değerlendilen uyuştucu madde ve *PAYP* diye tabir edilen uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat ele geçirilmiş , şahsın yapılan sorgusunda *Bakaya* olarak *Aranıyor* olduğu görülmüş ve diğer işlemler için *Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne* teslim edilmiştir.

AYRICA YAPILAN DİĞER Bİ ÇALIŞMADA İSE

Ekiplerimizin Sakarya Mahallesi 508 sokak üzerinde durumundan şüphelenerek durdurduğu *V.A.D.* isimli şahsın kaba üst aramasında *0.70* gram *metamfetamin* olduğunu değerlendirilen narkotik madde ele geçirilmiş şahıs gerekli işlemler için *Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne* teslim edilmiştir.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.