Bu haber kez okundu.

Siirt Emniyetinden Tefecilere Ağır Darbe; 6 Kişi Gözaltına Alındı
banner229

Siirt İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce “Tefecilik” suçu ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 6 (Altı) şüpheli şahıs gözaltına aldı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Siirt İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce “Tefecilik” suçu ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında; 19.11.2020 tarihinde 6 (Altı) şüpheli şahsa yönelik eş zamanlı operasyon neticesinde tefecilik suçundan kaynaklanan alacakların not edildiği değerlendirilen 5 adet not defteri, 2 adet ajanda, 9 adet senet ve 5 adet muhtelif not kağıdına el konulmuştur.

Şahıslar gerekli adli işlemler yapılmak üzere gözaltına alınmıştır. Tefecilik ile mücadelemiz kararlıkla devam edecektir.

Kaçakçılık suçlarına yönelik mücadelemiz aralıksız devam etmektedir, mücadelemizde bizlere yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i veya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze ait “(0484) 223 22 82 - 223 33 55” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.