Bu haber kez okundu.

Siirt'e 15 Uzman Hekim ve 19 Pratisyen Doktor Kadrosu Açıldı
banner229

Sağlık Bakanlığı tarafından, 89. Devlet Hizmet Yükümlüğü kurasında Siirt Devlet Hastanesi ve ilçelerine 15’i uzman hekim, 19 Pratisyen Doktor olmak üzere toplam 34 Doktor kadrosu açıldı.

Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 29. İstişare ve değerlendirme toplasında AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören’in Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptığı görüşmeler sonucu, 89. dönem devlet hizmet yükümlülüğü kurasında Siirt’e 15 Uzman Hekim ve 19 Pratisyen Doktor kadrosu açıldı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada; Siirt Devlet Hastanesine ilk kez bir yeni doğan uzmanı atanacağını, 1 Tabip Kalp ve Damar Cerrahi Uzmanı,medyasiirt, 1 Tabip Neonatoloji Uzmanı, 1 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 1 Çocuk sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı, 1 Tıbbi Patoloji Uzmanı, 1 Acil Tıp Uzmanı, 3 Pratisyen Doktor ve 1 Uzman Tabip Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanının atanacağını söyledi.

Milletvekili Ören, Kurtalan Devlet Hastanesine 1 Göz Hastalıkları Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı 4 Pratisyen Doktor, Pervari Devlet Hastanesine 1 Uzman Tabip Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları 1 İç Hastalıkları Uzmanı (Dahiliye) 7 Pratisyen Doktor, Baykan Devlet Hastanesine 1 İç Hastalıkları Uzmanı (Dahiliye), 1 Aile Hekimi, 2 Pratisyen Doktor, Eruh Devlet Hastanesine 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 3 Pratisyen Doktor ve Şirvan Devlet Hastanesine 1 Aile Hekimi  kadrolarının açıldığını belirterek, ilimize hayırlı olmasını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
berdoş 4 yıl önce

İstihdam,fabrika,millet aç, millet işsiz.millet yoksul,