Bu haber kez okundu.

Siirt Devlet Hastanesinde Çalışan Sağlık Personelinin 'Anneler Günü' Kutlandı
banner229

Siirt'te yeni tip koronvirüs (Kovid-19) ile mücadelede yoğun mesai harcayan Siirt Devlet Hastanesinde çalışan sağlık personelinin 'Anneler Günü'nü kutlandı. Siirt Valiliği himayelerinde hazırlanan hediyeler, Vefa Sosyal Destek Gurupları aracılığıyla sağlık çalışanlarımıza dağıtıldı.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Nöroloji Uzmanı Dr. Nesrin Atiş ve Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, serviste görev yapan kadın sağlıkçıları ziyaret etti.

Sosyal mesafe kuralına riayet edilerek hemşirelerin Anneler Günü'nü kutlayan görevliler, onlara hediye verdi.

Atiş, Anneler Günü'nde kadın sağlık çalışanlarıyla birlikte olmak istediklerini belirterek, "Sağlık çalışanları, uzun süredir ailelerinden uzak yaşıyor. Bu süreçte en çok çocuklarına özlem duyan sağlık çalışanı anneler, hayatlarının belki de en zor Anneler Günü'nü geçiriyor." dedi.

Vefa Sosyal Destek Grubu Sorumlusu Mehmet Keskin de koronavirüs ile mücadelenin kahramanları olan sağlık personelininmAnneler Günü'nü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.