Bu haber kez okundu.

Siirt Dernekler Federasyonu Yeni Yerine Taşındı
banner229

Siirt Dernekler Federasyonu, daha önce Siirtlilerin uğrak yeri olan Fatih ilçesinden ayrılarak,daha büyük bir yer olan ve Siirtli hemşehrilerimizin yoğunlukla ikamet ettiği Gaziosmanpaşa ilçesine taşıdı.

Siirt Dernekler Federasyonundan yapılan yazılı açıklamada; Bilindiği üzere Siirt Dernekler Federasyonu olarak kuruluş sürecimizin daha etkin devam edebilmesi için Siirtlilerin uğrak yeri haline gelen Fatih ilçesini tercih etmiştik.

Yaklaşık bir yıldır binlerce ziyaretçimiz oldu. Tüm bu ziyaretçileri misafir ederken şuan ki federasyon merkezimizin özellikle de toplu etkinlik ve programlar için yeterli büyüklükte olmadığına, alanın daha etkin kullanılması için daha büyük ya da daha geniş bir alana geçmemiz gerektiğine dair öneriler alıyorduk.

Yönetim Kurulu, bu taleplere cevap verecek adımlar atmak üzere özellikle de Pandemi dönemini fırsat bilerek yer arayışına girmişti.

Araştırmalarımızda birbirine alternatif çok sayıda yer ve ilçe tespit etmemize rağmen hemşehrilerimizle sürekli iletişim halinde kalmak ve İstanbul’un her köşesine yayılan Siirtlileri tek çatı altında bir araya getirmek üzere bundan sonraki faaliyetlerimize Gaziosmanpaşa İlçesi ‘nde devam etme kararı aldık.

BUNDAN SONRA GAZİOSMANPAŞA’DAYIZ.

Yeni yerimiz… Siirtli hemşehrilerimizin yoğunlukla ikamet ettikleri bu güzide ilçemizin, en çok ziyaret edilen ve ilçenin adeta en merkezi konumu haline gelen Gaziosmanpaşa İlçe Meydanı’ndayız.

Korallar İş Merkezi 1.Kat’ta bulunan yeni federasyon merkezimizde, bugünden sonra çok daha etkin olabilmemizi sağlayacak modern bir alan hazırladık. Bugün itibariyle çoğunlukta Doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerimizin yoğun yaşadığı Gaziosmanpaşa ilçemizde bu tesisi Siirt’e kazandırmanın heyecanı içerisindeyiz.

Adres: Merkez Mah. İslambey Cad. Korallar İş Merkezi No: 8 Ofis No: 8, 34245 Gaziosmanpaşa/İstanbul

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.