Bu haber kez okundu.

Siirt BKM Danışmalık Projelerinizde Sizlere Bir Telefon Kadar Yakın
banner229

Siirt BKM danışmalık şirketinden alacağınız tüm hizmetler sayenizde alabileceğiniz tüm desteklerden haberdar olacaksınız.

İş fikirlerinizi hayata geçirmek, girişiminize yatırım almak, işletmenizi büyütmek, markanızı uluslararası pazara açmak ve daha birçok konuda teşviklerden yararlanmanız için çalışıyoruz.

Projelerinizi ve iş planınızı oluşturuyoruz. Hibe, kredi veya yatırım teşviklerinden yararlanabilmeniz için de başvuru ve proje yönetimi sürecinde rol alıyoruz.
BKM Danışmanlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Türkiye’nin 81 ilinde proje kalkınma hibe destek projelerini yapan  proje uzmanları tarafından kurulmuş olan yatırım ve destek proje danışmanlık ajansı.
Kuruluşundan bu yana Yurdumuzun 81 illerinde yapmış olduğu kalkınma destek projeleri ile sayısız yatırıma öncülük edip ülke ekonomisine ve istihdama olumlu yönde etki yapmakla beraber daha da güçlenmiş bir uzman ekip ve yatırım teşvik ofisleriyle devam ediyor. 
Şimdide güneydoğumuzun istihdam oranı yüksek ve yatırıma açık Siirt ilimizin merkez olduğu 81 illerini de kapsamına alındığı illerde BKM danışmanlık Proje ile başarılı çalışmalar yapacağız. 
Gençlerimize, kadın Girişimcilerimize, işletmelerimize, kamu kurum ve kuruluşlarına proje desteği konusunda Siirt yatırım destek ofisimize bekleriz.. 
Faaliyetlerimiz
1. Kosgeb
2. Kalkınma ajansı 
3. Sanayi ve teknoloji bakanlığı 
4.Ticaret Sanayi Müdürlüğü Sanayi Belgesi (Kdv Muafiyeti Başvuru)
5. Kırsal kalkınma projeleri 
6. Avrupa Birliği projeleri 
7. Yurt dışı proje destekleri
8.Trafik Sigorta - Kasko - Deprem sigortası
9. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir
10. Sgk Teşvik Sorgulama – İşkur istihdam

ADRES:  BATI MAHALLESİ MİTHAT ÖKTÜREN CADDESİ ÖZBEL İŞHANI 3/301  

MERKEZ/SİİRT

0 532 558 37 89
[email protected]

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.