Bu haber kez okundu.

Siirt Berberler ve Kuaförler Derneğinden Kamuoyuna Bilgilendirme
banner229

Siirt halkımızın erkek berber ve kuaförlerimizin zamlı tıraşlarına tepkilerine istinaden açıklama gereği duyulmuştur.

Saygıdeğer Siirt Halkı Berber ve Kuaför üyelerimize 14/05/2017 tarihinde fiyat zammı esnaf sanatkarlar odası başkanlığından istenmiş olup fiyat tarifesi o alınmıştır.Yaklaşık

2 yıl 4 ay aradan sonra erkek kuaför üyelerimize 30/09/2019 tarihinde zam için esnaf sanatkarlar odasına başvurumuzu yaptık. Başvuru sonucumuz 2020 Mart ayının başlarında ufak eksiklerle onaylandı.

Dağıtımı yapılamadan 21/03/2020 de içişleri bakanlığı genelgesi ile erkek, bayan ve güzellik merkezlerimiz koronavirüs hastalığı nedeniyle kapatılmıştır.

Saygıdeğer Siirt halkı malum tüm dünyayı saran ekonomik sıkıntısı nın yanı sıra covid-19 un çıkmasıyla her türlü yaşam malzemesine en az % 200 zam gelmiştir. kuaför esnafımızda çok mağdur olduğundan bu zammı almak mecburiyeti doğmuştur.

Saygıdeğer Siirt halkı artışlarla ilgili bir kaç örnek vermek istiyorum

2017 Yılında Bağkur Primi 524 TL

2020 Yılında Bağkur Primi 941 TL

2017 Yılında 5 litre Kolonya 30 TL iken

2020 Yılında 5 litre Kolonya 150 TL

Tek kullanımlık havlu 25 TL iken şimdi 80-100 TL arası

Elektrik, Doğalgaz ve Kiralar %60 oranlarında zam gelmiştir.

Bir bireyimiz kahvede günde 1 bardak çay içerse ayda 30 tl en düşük sigara dahi ayda 300 TL ayda 2 defa lokantalarda yemek yense ayda 50 TL bunun gibi bir çok örnek verilebilir. erkek kuaförüm ayda 1 saç kesiminden 20 TL alması fazla görülmemesini Siirt halkından rica ediyorum.

Şu Sözlerimle Bitirmek İstiyorum.

İnsanı insan yapan akıldır. Aklı akıl yapan baştır.

Başı baş yapan da Elbette ki güzel bir tıraştır.

Saygılarımla

Siirt Berberler ve Kuaförler Derneği Yönetim Kurulu Adına Başkan

Mehmet Refik Zamur

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.