Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinin Mesleki-Teknik, Kişisel Gelişim ve Hobi Kursları Başladı
banner229

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Mesleki-Teknik, Kişisel Gelişim ve Hobi kursları başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Siirtlilerin el emeğini değerlendirebilecekleri, mesleki-teknik, kişisel gelişim ve hobi kursları düzenliyor.

Yüzme Kursu, Yabancı Dil Kursu, Okuma-Yazma, El Sanatları, Ukulele, Gitar, Piyano, Resim, Plates, Zumba, Step Aerobik, Halk Oyunları, Kuran- Kerim, Aklı ve Zeka oyunları, Bilgisayar, Dikiş- Nakış, Uygulamalı Tiyatro, Bağlama, Keman, Çini İşlemeciliği, kişisel gelişim ve eğitim kurslarına kadar pek çok farklı alanda kendinizi yetiştirmek, geliştirmek ve bu kursların sonunda yeni bir mesleki beceri edinmek mümkün.

Siirt Belediyesi bünyesinde bulunan Orhan Doğan Parkı, Kadınlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezinde açılan kurslarda kursiyerlerin eğitimi devam ediyor.

Kurslardan yararlanmak isteyen vatandaşların başvuracakları adresler: Siirt Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Orhan Doğan Parkı Kadınlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.