Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinin Kaldırım İşgali Mücadelesi Sürüyor
banner229

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde kaldırımları işgal eden, kahvehane işletmecilerini de uyararak kaldırımlara masa ve sandalye atmamaları konusunda uyararak denetimlerini sıklaştırdı.

Siirt Belediyesi, İlin önemli sorunları başında yer alan kaldırım işgallerinin önlenmesine yönelik çalışmalar kararlı bir şekilde sürüyor. Güres, Aydınlar ve Cumhuriyet caddeleri başta olmak üzere ana arterlerde kaldırım işgali yapan esnaf uyarıldı.

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, şehir merkezinde yıllardır sorun teşkil eden kaldırım işgallerini önlemek amacıyla başlattıkları denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirtildi.

Denetimler kapsamında pilot bölge olarak belirlediğimiz trafiğe kapalı ve şehrin en işlek caddesi olan Güres Caddesi ve diğer caddelerde kurallara uygun olmayan, vatandaşları rahatsız eden ve gelişi güzel konulan masa ve sandalyelerin toplandığı belirtilerek, işgallere karşı İl merkezinde bulunan tüm cadde ve sokaklarda denetimlerinin sorun çözülene kadar devam edeceğini bildirdi.

Kurallara uymayan kahvehanelere cezai işlemin uygulandığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hanzade Atasay 6 yıl önce

Marketlerin kaldırımlara koydukları buzdolabı, meyve sebze kasaları ve benzeri malzemelerini de kaldırın lütfen. Çocuk arabası ile kaldırımlarda ilerlemek çok zor oluyor.