Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinin Cizre’den Göç Eden Yurttaşlara Yönelik Yardımları Devam Ediyor
banner229
Siirt belediyesi bünyesinde sokağa çıkma yasağının bir aya aşkındır uygulandığı Cizre ilçesinden Siirt’te göç eden yurttaşlara yönelik başlatılan yardımlar aralıksız devam ediyor.
Şırnak’ın Cizre bir aya aşkındır devam eden sokağa çıkma yasağı nedeniyle Cizre’den göç etmek zorunda kalan ve Siirt yerleşen ailelere Siirt belediyesi öncülüğünde başlatılan yardımlar Siirt BİNUMUT derneğinin katkıları ile aralıksız devam ediyor.
Yapılan yardımlar kapsamında bu günde Siirt belediyesi tarafından Cizre’den göç edip Siirt’in Sakarya, Barış, Tınaztepe ve Algül mahallerinde bulunan evlere yerleşen Cizreli 40 aileye temel ihtiyaç malzemeleri, gıda, battaniye, giyim, çocuk maması ve çocuk bezi yardımında bulunuldu.
Konuyla ilgili olarak Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Ocak ayı başından beri Cizre’den Siirt’te gelen 128 ailenin kendilerine başvurduğunu, yapılan başvurularda yurttaşların ihtiyaçlarının belirlenerek periyodik şekilde yurttaşların ihtiyaçlarının giderildiğini ve yurttaşların ihtiyaçlarının önümüzdeki günlerde karşılanmasına devam edileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.