Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinin Birimler Arası Halı Saha Turnuvası Çekişmeli Geçiyor
banner229

Siirt Belediyesi, Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen birimler arası halı saha futbol turnuvası çekişmeli geçiyor.
Kurumsal yapıya ve spora büyük önem veren Siirt Belediyesi, çalışanlarının motivasyonunun arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlediği birimler arası halı saha turnuvası kıran kırana devam ediyor.
16 takımın 4 grup halinde katıldığı birimler arası Halı saha Futbol Turnuvasının grup maçları sona erdi.
Oynanan maçlar sonucunda A Grubunda SİSKİ Müdürlüğü Spor ile Temizlik Müdürlüğü Beyaz Pınar Spor, B Grubunda Zabıta Müdürlüğü Bizim Takım Spor, Veteriner İşleri Müdürlüğü Baytar spor, C Grubunda Zabıta Müdürlüğü Güvenlik spor ile İmar Müdürlüğü spor, D Grubun da ise Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Yıkım Ekibi spor ile İtfaiye Müdürlüğü Alev spor çeyrek finale çıkmayı başardılar.
Tek devreli eleme usulü maçlarda başarılı olan takımlar yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.