Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinin Berber Hizmeti Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi, vatandaşlara yaşamının her alanında kolaylık sağlayacak farklı çalışmalar ile hizmet üretmeye devam ediyor.

Siirt sınırları içerisinde yaşayan yaşlı, engelli, evinden çıkamayacak durumda olan kişiler ve hastanede yatan hastalar için Siirt Belediyesi “Berber Hizmeti” projesini devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yürütülen “Berber Hizmeti” proje çerçevesinde, belirli aralıklarla hastanelerde ve evlerinde ziyaret edilen yaşlı, engelli ve hastalar saç ve sakal traşı ediliyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, çalışmanın sosyal belediyecilik anlayışı gereği ortaya konulduğunu belirtilirken, "Engellilerimiz, yaşlı ve hastalarımız pek çok kişisel ihtiyaçlarını akrabalarının yardımı sayesinde yapmak zorunda kalıyorlardı.

Periyodik aralıklarla evlerinde ve hastanelerde ziyaret edilecek olan yaşlı ve engelli vatandaşlarımız, Belediyemizin görevli berberi tarafından saç ve sakal tıraşını olabiliyor.

Ücretsiz berber hizmetinden yararlanmak isteyen yaşlı ve engelli hemşerilerimizin Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne uğramaları hizmetten yararlanması için yeterli olacak" denildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeBerber Hizmeti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.