Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesine Personel Alımı İçin Noter Huzurunda Kura Çekildi
banner229

Siirt Belediyesi Personel Anonim Şirketi Yönetim Kurulunun, 12 (On iki) ayrı branşta toplam 124 (Yüzyirmidört) personel alımı ile ilgili yapılan kura çekimi bugün Noter huzurunda belediye toplantı salonunda yapıldı.

Belediye bünyesinde 75 beden işçisi, 22 büro, 15 güvenlik, 3 su tesisatçısı, 2 su sayaç okuma, 1 ağır şase ustası, 1 hafif şase ustası, 1 iş makine yağcısı, 1 yakın koruma, 1 saha sorumlusu, 1 bahçıvan, 1 vidanjör operatörü alım için Siirt Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda Siirt 1. noteri huzurunda kura çekildi.

Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşların alınmadığı salonda, kura ile 620 isim belirlendi.Bunlar arasında yapılacak mülakatla 124 personel alınacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NEZİR ŞAFAK 4 yıl önce

Allah aşina yaş sınırı koymanin kime ne faydasi oldu 35 yaşını dolduran kişi iş yapamaz mı ve bu kurali koyan kişi veya kişiler 35 yaşın gün almadıkları ne malum madem 35 yaş sınırı koydunuz sizin orda işiniz var bu kurali koyan ve savunan ve destekleyenin Allah belasını versin iki cihanda gün yüzü görmesin umarim onlarda bu sacmalikbolan bu yaş tuzağından da çoçuklarınin başına gelir. ister kızın ister darılın hakkımı helel etmiyorum.

Avatar
Bilal Özgen 4 yıl önce

Temizlik iş arıyorum

Avatar
Onur aydın 4 yıl önce

Bu dünyada torpiliniz geçer bakalım Öbur dünya da Allaha karşı nasıl yapacaksınız orda torpil yok.. burnunuzdan gelsin.

Avatar
Onur aydın 4 yıl önce

Bu dünyada torpiliniz geçer bakalım Öbur dünya da Allaha karşı nasıl yapacaksınız orda torpil yok.. burnunuzdan gelsin.

Avatar
Zehra y 4 yıl önce

Bence yaş sınırı bahane istedikleri kişileri işealabilmek için bir ön eleme zaten işe en fazla ihtiyacı olanlar 35 yaş üstü ve muhakkak evli çocuklu kişiler bu yaşsınırını koyanlar o çocukların hakkını da yemiş oldu Allah büyük bakalım nasl hesap verecekler ahirette

Avatar
Nezire cevap veren 4 yıl önce

Nezir Şafak haklısın arkadaşım ama beddua etmesen iyi olurdu. 35 yaş üstüne de imkan vermek lazım

Avatar
Şewket 4 yıl önce

E o kuradakiler kimdir kuradakiler kim belirledi kimin elemanları

Avatar
Erhan kandemir 4 yıl önce

Benimde.guvenlik.kartim.var.bende.sizden.is.istiyirum.cok.zor.durumdayiz.simdiden.teşekkürler