Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi’nden Kan Bağışı Desteği
banner229

Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın ve belediye personeli Siirt Kızılay Kan Merkezi´nin Kan Bağış Toplama Kampanyasına katılarak kan verdiler.

Kızılay Kan Merkezi bağış için Belediye İş Sağılığı ve Güvenliği Biriminde stant açtı.

Siirt Kızılay Kan Merkezi´nin aralıksız olarak sürdürdüğü Kan Toplama Bağış Kampanyası´na Siirt Belediyesi de katıldı. Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın başta olmak üzere Belediye personeli gün boyu açık kalan stantta kan verdiler.

Kan bağışı öncesinde tüm bağışçılar çeşitli testlerden geçirildiler. Kan vermesi uygun görülenler kampanyaya katıldılar.

Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Verilen her damla kanın bir canı kurtardığını ve kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurguladı. Kan bağışının hayat kurtarabileceğine belirten Başkan V. Taşkın, ´ Kan bağışı ihtiyacı olan kişilere kan temin etmek acısından önemlidir hem de kan veren kişinin sağlığı açısından önemlidir.

Bu nedenle kan vermesinde sakıncası olamayan her sağlıklı kişi kan vermelidir´ dedi. Kampanyaya destek sunan tüm belediye personellerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
allaattin yeşilfidan 5 yıl önce

sayın başkanım ve sayın yasin müdürüm Allah sizi siirt tin başından eksik etmessin Allah yar ve yardımcınız olsun zaten ikinci bir döneme daha hazırsınız