Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi Duyurusu
banner229

Siirt Belediyesi tarafından Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam vergisinin 2020 yılına ait ikinci taksitinin ödenmesine başlandığı duyuruldu.

Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi (iş yerleri ve kuyu suyu kullanan meskenler için) ve İlan Reklam Vergisi’nin ikinci taksitini ödeme süresi 30 Kasım 2020’de sona eriyor.

Konuyla ilgili olarak Siirt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Şefliğinden yapılan açıklamada, 2’nci taksitlerinin ödeme süresinin 30 Kasım’da sona ereceği hatırlatılarak, “Belediyemizce tahsil edilmekte olan 2020 Yılı Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) 2’nci son ödeme tarihi 30 Kasım 2020 günü mesai bitimine kadar olup; Bina, Arsa ve Arazi gibi gayrimenkullere sahip mükelleflerin Emlak vergisini, iş yerlerinde oturanların Çevre Temizlik Vergisini zamanında yatırmaları gerekmektedir.

Tarihinde yatırılmayan vergiler için 6138 Sayılı Kanun gereğinde günlük gecikme zammı uygulanacağı kanun gereğidir. Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için önemle duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.