Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinden Cizreli 500 Aileye Yardım
banner229
Siirt belediyesi, sokağa çıkma yasağının 2 ayı aşkındır devam ettiği Şırnak’ın Cizre ilçesinden, Şırnak’a Güçlü Konak (Bassa) ilçesine bağlı Hesta kaplıcalarında bulunan otellere yerleşen 500 aileye 2 kamyondan oluşan temel ihtiyaç maddesi yardımında bulunuldu.
Sokağa çıkma yasağının 2 ayı aşkındır devam ettiği Şırnak’ın Cizre ilçesinden göç etmek zorunda kalan ve Şırnak’ın Güçlü Konak  ilçesine bağlı Hesta kaplıcalarında bulunan otellere yerleşen 500 aileye, merkezi Diyarbakır’da bulunan Rojava Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin katkıları ile Siirt Belediyesi tarafından 2 kamyondan oluşan, Temel gıda, temizlik malzemesi, battaniye, kilim, ayakkabı, çocuk maması ve çocuk oyuncağı oluşan yardımlar Cizreli yurttaşlara ulaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.