Bu haber kez okundu.

SİİRT BELEDİYESİNDE TİS İMZALANDI
banner229

 Siirt Belediyesi ile Tüm Bel-Sen arasında 2 yıllık Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.
 Siirt Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel-Sen) arasında 2016 ile 2017 yılları arasında geçerli olmak üzere Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.
 Belediye eşbaşkanlık makamında yapılan imza töreninde Belediye Eşbaşkanları Belkiza Beştaş Epözdemir, Tuncer Bakırhan, belediye meclis üyeleri, Tüm-Bel-Sen Siirt Şube Eşbaşkanları Mahmut Hekimoğlu ile Fatma Ulun ve sendika yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Tüm-Bel-Sen Siirt Şube Eşbaşkanı Mahmut Hekimoğlu tarafından sözleşme ile ilgili yapılan bilgilendirmelerin ardından 2016 ile 2017 yılları arasında geçerli olmak üzere Toplu İş Sözleşmesi (TİS), Siirt Belediye Eşbaşkanları Belkiza Beştaş Epözdemir, Tuncer Bakırhan ve Tüm-Bel-Sen Siirt Şube Eşbaşkanları Mahmut Hekimoğlu ve Fatma Ulun tarafından imzalandı. 

Anahtar Kelimeler:
SiirtBelediyeTis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.