Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinde  “Örnek Çalışanları Ödüllendirme’’ Dönemi
banner229
 Siirt belediye yönetimi, halka yönelik yürütülen hizmetler de,   gayretli ve örnek çalışma yürüten personelleri ödüllendirmek amacıyla “Örnek Çalışanlara Ödül” uygulamasına geçti. Kasım ayında Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan,  konuşma ve  duyma engelli olan, Mehmet  Nesim Kılıçaslan isimli  personele ödülünün  verilmesi ile  başladı.

Siirt belediye yönetimi, halka yönelik yürütülen hizmetler de,   gayretli ve örnek çalışma yürüten personelleri, ödüllendirmek amacıyla “Örnek Çalışanlara Ödül” dönemi uygulamasına, Kasım ayında Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan ve ayın çalışanı seçilen,  konuşma ve duyma engelli isimli personele bugün yapılan Aralık ayı meclis toplantısının son gün oturumda,   Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan tarafından yarım altın verildi.

Bakırhan, Mehmet Nesim Kılıçaslan’a ödülünü vermeden önce yaptığı kısa konuşmada, belediye yönetimi  olarak, bundan sonra önümüzdeki  dönemde  düzenli olarak,  örnek ve  gayretli çalışmalar  yürüten çalışma  arkadaşlarımıza meclisimizin de oluruyla  çeşitli hediyeler verileceğini  ifade ederek, “  hem halktan, hem de  birim amirlerinden gelen görüşler  doğrultusunda,  Kasım ayında  Temizlik İşleri Müdürlüğümüz  bünyesinde  çalışan Mehmet Nesim Kılıçaslan’a çalışmalarında  gösterdiği gayretten dolayı  teşekkür ediyorum. Bu gayrettin diğer çalışma arkadaşlarımıza örnek olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşma ardından ,Siirt belediyesinde Kasım ayının çalışanı seçilen konuşma ve duyma engelli Mehmet Nesim Kılıçaslan’a Siirt Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan tarafından, meclis üyelerinin alkışları eşliğinde yarım altın ile ödüllendirildi.

Siirt belediye personeline yönelik başlatılan ödüllendirmenin önümüzdeki dönemde düzenli bir şekilde devam edeceği ve örnek çalışma yürüten personellerin çeşitli hediyeler ile ödüllendirileceği belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.