Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesinde Başkan Yardımcıları Belli Oldu
banner229

Siirt Valisi Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu tarafından Siirt Belediye Başkan Yardımcılığına görevlendirilen Başkan yardımcıları belli oldu.

İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Bülbül ve Kadir Yıldız Siirt Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Ahmet Bülbül ve Kadir Yıldız’ın vekaleten göreve başladıkları öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan hak 4 yıl önce

ömer abi kusura bakmayın çok yanlış seçimler yapılmış belediye başkan yardımcısı olarak atanacak kişilerde öncelikle halk ile iç içe halkın sıkıntılarını bilen kişilerden seçilmeli buzdolabı gibi soğuk halkın sorunlarını bilen insanlar seçilmediği gibi bu yapılan seçimler sadece partiye zarar verir ayrıca hangi akla mantığa uyarak özel idare ve valilik personelleri görevlendiriliyor iki taraftanda boşu boşuna maaş verilecek

Avatar
Rüzgar rüzgar 4 yıl önce

Atanan belediye başkan yardımcıları hayırlı olur inşAllah pekte bi hayır gözükmüyor belediye seçiminde de aynı yanlışlıklar yapıldı seçilen encümen listesi HADEP seçmeni diyordu biz seçseydik böyle bi liste seçmezdik belediye başkan yardımcıları da bunlarsa anlaşılan AKP gözden çıkarılmış bunu seçim sonuçlarında anlarsınız