Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Korona Virüs Denetimi
banner229

İçişleri Bakanlığı tarafından Corona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında yayımlanan genelge kapsamında, Siirt Belediyesi Zabıta ekipleri kapsam dahilindeki iş yerlerini kontrol ederek, denetimlerde bulundu.

Genelgenin yürürlüğe girmesiyle birlikte Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sahada denetimlerde bulundu.

İş yerleri, marketler, lokantalar, kafeteryalar, çay bahçeleri gibi yaşam alanlarında yapılan denetlemeler ile vatandaşlara bilgilendirmede bulunuldu.

Denetimlerde, işletme sahipleri bilgilendirilerek, COVID-19 salgınının toplum sağlığına yönelik oluşturduğu riski yönetebilmek için sosyal izolasyon ve sosyal mesafe kurallarına riayet edilmesine yönelik alınan tedbirlere toplumun tüm kesimleri tarafından uyulmasının önemi vurgulandı.

Denetimlerde, sosyal mesafeye uymayan, maskesiz çalışan ve hijyen kurallarına uymayan işletmeler uyarıldı.

Vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için denetimler artarak devam edecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.