Bu haber kez okundu.

SİİRT BELEDİYESİ, VATANDAŞLARA UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR
banner229

Siirt Belediyesi, insanı merkez alan, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran ve gönül kazanan sosyal belediyecilik uygulamalarına devam ediyor.
Sosyal Belediyecilik kapsamında vatandaş odaklı hizmet veren Siirt Belediyesi Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve yaşam kalitesini arttırmak adına özel gereksinim düzeyinde olup, Serebral Palsi tanısı konulan 9 Engelli Çocuğa Dik Durma Sehpası,1 Engelli Çocuğa da Puset desteği sağlandı.
Siirt Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatıyla sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında özel gereksinim düzeyindeki vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmaya devam edileceği bildirildi.
Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:”Siirt Belediyesi, insanı merkez alan, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran ve gönül kazanan sosyal belediyecilik uygulamalarına devam ettiği bu kapsamda, kent merkezinde özel gereksinim düzeyinde olup, Serebral Palsi tanısı konulan 9 Engelli Çocuğa Dik Durma Sehpası,1 Engelli Çocuğa da Puset desteği sağlandı” denildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.