Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Trafiğin Yoğun Olduğu Caddelerde Kasis Çalışması Başlattı
banner229

Siirt Belediyesi tarafından şehir içinde trafik yoğunluğunun düşük, yol yapısının hız yapmaya elverişli olduğu ve özellikle çocuk bahçesi, okul, spor ve konut alanları gibi yaya hareketliliğinin yoğun olduğu yol kesimlerinde standartlara uygun hız kesici kasisler yapılıyor.
Siirt Belediye Başkanlığı, araçların hızlı bir şekilde geçmesini engellemek, yayaların ve öğrencilerin yol ve kaldırımlarda daha güvenli bir şekilde yürümelerini sağlamak amacıyla belirlenen program dahilinde başlatılan çalışmalarını sürdürüyor.
Trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde yer alan, okul önlerine konulacak hız kesicilerle öğrencilerin okul giriş ve çıkışlarında güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından okul önlerine araçlara zarar vermeyen kauçuk malzemeden yapıldığı belirtildi.
Ekipler, il genelindeki okulların ihtiyaçlarını karşılanmanın yanı sıra öğrencilerin can güvenliğini ve kazaların önüne geçilmesini sağlamak adına okulların önüne bunun yanı sıra tehlike arz edecek birçok noktaya kasis uygulamasının yapıldığını belirtti. 

Caddelere hız kasislerinin yerleştirilmesinin özellikle çocukların güvenliği için büyük önem taşırken, cadde üzerinde evleri bulunan vatandaşlar uygulamadan memnun olduklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.