Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Temizlik ve Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor
banner229

Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha temiz daha yaşanılabilir bir Siirt için, kentin dört bir noktasına görsel zenginlik kazandırmak adına çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmalarına hız verdi.
Bu kapsamda Belediye ekipleri, şehir genelinde yapılan çalışmalar kapsamında, halkın ortak kullanımına açık tüm alanlar temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getiriliyor.
Kent genelinde çalışmaları titizlikle yürüten Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yabani ot temizliği, budama, çim biçme çalışmaları, park ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra bulvar ve caddelerdeki refüjlerde çalışmalarını sürdürüyor. 
Şehrimiz ana arterlerinde bulunan orta refüj peyzaj alanları, yeşil alanlarda iyileştirme çalışmaları ile parklarda zarar görmüş oyun gruplarında da tadilat çalışmaları gerçekleştiriliyor.
Daha yaşanabilir bir Siirt için çalışmalarımız devam edecektir




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memet 2 yıl önce

Gures caddesindeki yeşil alanlar çok berbat , yeşillikler yok olmuş bazı ağaçlar kurumuş buraya bir el atılsa iyi olur. Kuruyan ağaçları yerine yeni ağaçlar dikilsin.