Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Personeli Kan Bağışında Bulundu
banner229

Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Aytek başkanlığında, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, azalan kan stoğu nedeniyle Türk Kızılay Siirt Şubesinde kan bağışında bulundu.

İftardan sonra Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Aytek başkanlığında toplanan ekipler, Türk Kızılay Siirt Şubesine giderek azalan kan stoğu nedeniyle kan bağışında bulundu.

Kan bağışında bulunmanın önemine değinen Doç. Dr. Aytek, yaptığı açıklamada, “Türk Kızılayımızın kan stoklarının istenilen seviyeye ulaşması için vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Herkesi kan verip hayat kurtarmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Türk Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç da kan bağışında bulunan Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Aytek ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.