Bu haber kez okundu.

SİİRT BELEDİYESİ TEMİZLİK EKİPLERİ 7/24 GÖREVDE
banner229

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görev ve sorumluluk alanındaki tüm mahallelerde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Siirt Belediyesi “Temiz Bir Kent ve Sağlıklı Bir Çevre” mottosuyla kent genelinde başlattığı “Temizlik Seferberliği“ ile il genelinde daha temiz bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 21 çöp arabası, 4 adet Motorize–Süpürge aracı, 3 adet Tanker, 1 Konteynır Yıkama aracı ve 217 personel ile 7/24 esasına göre gece/gündüz hizmet veriyor.
2 vardiya olarak görev yapan Belediye temizlik ekipleri, tüm gün olduğu gibi gece boyunca da çalışmalarını sürdürecek.
Ekipler, kentin her bir köşesindeki konteynerleri, yeni nesil yer üstü çöp konteynerlerini ve araçların giremediği dar sokaklarda bulunan çöp kovalarını sürekli kontrol edecek, motorize ekiplerde caddeleri temizlemeye devam edecektir.
“VATANDAŞLARIMIZDAN DUYARLILIK BEKLİYORUZ”
Ekiplerimizle birlikte imkânlarımız dâhilinde 7/24 Siirt’imizi temizlemeye gayret ediyoruz. Daha temiz bir Siirt çalışıyoruz. Buna rağmen maalesef çevre kirliliği oluşmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızdan istirhamımız, temiz bir Siirt için hep birlikte mücadele edelim. Değerli halkımızdan çevreye hassasiyet ve duyarlılık bekliyoruz.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kasım ilkay 9 ay önce

Memleketinizde çalışan bir yabancıyım zabıtalar neden ülkü camii aşağısında başka yerlerdede çarşının içinde yolu kapatan esnafa müdahale etmiyor onlarca beraber dolaşıyor arkalarında iki üç tanede güvenlik görevlisi neden trafiği engelleyen bu esnafa engel olunmuyor onların bir özelliklerimi var yazacakmısınız acaba HATTA SİZ NEDEN DİLE GETİRMİYORSUNUZ GETİREMEZSSİNİZ galiba