Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Siirt Üniversitesinde 3100 Metre Asfalt Çalışması Yapacak
banner229

Siirt Belediyesi ile Siirt Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü ile üniversite genelinde belediye ekiplerince 3100 metre asfalt çalışması yapılacak.

Pandemi döneminde uzaktan eğitim devam ederken üniversitemiz yerleşkelerindeki bisiklet yolu, seyir terası gibi sosyal imkânlar da artırılması, ulaşım ve alt yapı çalışmalarının geliştirilmesi ile Siirt Üniversitesi öğrencilerini gelecek günlere hazırlanmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Siirt Valisi/Belediye Başkanı Osman Hacıbektaşoğlu ve Siirt Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak arasında imzalanan işbirliği protokolü ile üniversite genelinde belediye ekiplerince 3.100 metre asfalt çalışması yapılacak.

Bu çalışmadaki temel hedefimiz araç geçişlerini rahatlatmak ve öğrencilerimizin bisiklet ile ulaşımlarını kolaylaştırmaktır. Yeni yapılacak yolda yaya kaldırımlarının genişletilmesi, yayalara daha rahat yürüme imkânı da sağlayacaktır.

Siirt Belediyesi’nde gerçekleşen protokol törenine; Siirt Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt Valisi/Belediye Başkanı Osman Hacıbektaşoğlu, Rektör Yardımcımsı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ile Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanı Tekin Öztemiz katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.