Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Siirt Üniversitesi Kezer Yerleşkesinde Asfalt Çalışmalarına Başladı
banner229

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Siirt Üniversitesi içinde yer alan yollarda asfalt çalışmalarına başladı.

Siirt Belediyesi ve Siirt Üniversitesi arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında Kezer yerleşkesinde bulunan yollarda 3 bin 100 metre Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Siirt Üniversitesinde zamanla yıpranmış hasarlı yolları sıcak asfalt ile yeniliyor. Bu kapsamda 3 bin 100 metre yol çalışması için 10 bin ton sıcak asfalt kullanılacak. Yol asfaltlama çalışmalarının hafta sonu tamamlanacaktır.

Kent içi yollarda asfaltlama çalışmaları ile yol hizmetlerinde büyük bir aşama kaydeden Siirt Belediyesi, Siirt Üniversitesinde başlattığı asfalt çalışmalarının tamamlanması ile birlikte Üniversite yolu farklı bir görünüm kazanacak, araç geçişleri ve ulaşım konforlu hale gelecek. Vatandaşlarımızın refahı ve esenliği için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.