Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Şehit ve Gazi Aileleri İçin Kültür Gezisi Düzenledi
banner229

Kültür Gezisi öncesi Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, şehit ailelerini makamında kabul ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda ilk ziyaret Garnizon Şehitliğine yapıldı. Şehit kabirleri ziyaret edilerek tüm şehitlerimiz için dua edildi.

Daha sonra Tillo ilçesine geçen şehit aileleri buradaki tarihi ve kültürel mekânları gezdi.

Tillo’da İsmail Fakirullah ve İbrahim Hakkı Hazretlerinin türbeleri ile şehit köy korucusu Mehmet Emin Akyıldız'ın kabrini ziyaret eden şehit aileleri burada da dua okudu.

Kaletül Üstad Tepesi’nde seyir terasında hatıra fotoğrafı çektiren şehit ailelerine yemek ikramında bulunuldu.

Şehit ve gazi aileleri adına konuşan Siirt Şehit Gazi Aileleri ve Güvenlik Korucuları Dernekler Federasyon Başkanı Baki Olgaç,  şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için düzenlenen kültür gezisinde hep birlikte güzel bir gün geçirdik. Bizlere her zaman destek olan Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’na şehit aileleri ve kahraman gazilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.