Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Şehir İçi Ulaşımda Akıllı Kart Dolum İmkânı Sunan Poz Cihazı Bayiliği Veriyor
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya'nın talimatlarıyla, Siirt Belediyesi, şehir içi ulaşımda vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak yeni bir hizmeti başlatıyor.
Siirt Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü, İnternet Bankacılığı ve cep telefonlarından kart yükleme olanağının yanı sıra, şehir içi toplu taşıma kartlarının dolum noktalarının mesai saatleri sona erdiğinde kapanması nedeniyle vatandaşları mağdur etmemek amacıyla, ilk defa bir işyerine "Akıllı Kart Dolum Poz Cihazı" bayiliği veriliyor.
"Akıllı Kart Dolum Pos Cihazı" bayiliği, Fahrettin Açıkgöz adlı işyeri sahibine teslim edildi.
Bu yeni bayilik sayesinde, işyeri geceleri de açık tutulacak ve vatandaşlara hizmet sunulacak. Seyitbaba Kuruyemiş işyeri, bayiliği alarak vatandaşlara şehir içi ulaşımda daha fazla kolaylık sağlamak için Cumhuriyet Meydanı'nda hizmet veriyor.
Bayilik almak isteyen diğer işyerleri, Siirt Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü'ne başvuruda bulunarak bu fırsattan yararlanabilirler. 
Siirt Belediyesi, şehir içi ulaşımı daha erişilebilir ve kullanıcı dostu hale getirme konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.