Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Otobüs Şoföründen Örnek Davranış
banner229

Siirt’te bir belediye otobüs şoförü, engelli bireyin araca binmesine ve inmesine bizzat yardım ederek örnek davranış sergiledi. Siirt’te Bekir Özdeniz isimli engelli bir birey, kent merkezi ile Siirt Üniversitesi Kezer kampüsü arasında sefer yapan 56 AAL 961 plakalı belediye otobüsüne binmek istedi.

Durakta bekleyen engelli bireyi gören otobüs şoförü Halil İbrahim Erden, aracı kaldırım yanına yanaştırarak engelli aracının otobüse çıkmasına bizzat yardım etti.

Engelli birey ve otobüste bulunan vatandaşlar bu durumdan çok memnun olurken, otobüs şoförü Halil İbrahim Erden, “Hepimiz birey olarak her an engelli olabiliriz. Engelli bireyin belediye otobüsüne binmesi için, durakta işaret yaptığını gördüm. Hemen durakta otobüsü kaldırım kenarına durdurdum. Şoför koltuğundan kalkarak engelli bireyin yanına vardım. Engelli birey, belediye otobüsüne binmek istedi.

Engelli bireyi çevredekilerin de yardımları ile belediye otobüsüne bindirdim. Tekrar şoför koltuğuna oturarak seferime devam ettim ve engelli bireyi ineceği yerde tekrar yardımcı olarak indirdim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.