Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Otobüs Duraklarına Yapılan Hatalı Araç Parklarına Dikkat Çekti
banner229

Siirt Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü, son zamanlarda kamu hizmeti yapan yolcu taşıtları durakların 15 metre yakınına araç park etmenin yasak olmasına rağmen, birçok sürücünün bu kurala uymadığını sahada yapılan çalışmalarla tespit edildiğini duyurdu.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Kurala uymayan sürücüler, otobüs bekleyen vatandaşları zor durumda bırakırken, yolcu taşıma araçlarının yolun ortasında durmasına sebep olarak, kentteki trafiğin akışına engel olmakla birlikte kaza riski oluşturmaya sebebiyet veriyor.”

Bu tür ihlallerin önüne geçilmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetimlerin artacağına dikkat çekilen açıklamada, sürücülerin trafik kurallarına uymaları, uymayanlar hakkında da cezai işlem uygulanacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.