Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi'nden Basın Açıklaması
banner229

Siirt Belediyesi, Bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan “belediyeye ait taziye evinin başka bir amaca tahsis edildiğine” dair haberlerin yayımlanması üzerine kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına yazılı açıklamada bulundu. 

Siirt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada;

1- Bazı haber sitelerinde ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan “belediyeye ait taziye evinin başka bir amaca tahsis edildiğine” dair haberlerin yayımlanması üzerine kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına açıklama ihtiyacı doğmuştur.

2- Habere konu bina PKK terör örgütü yandaşları tarafından organize edilen 6-7 Ekim şiddet olaylarında yakılmak suretiyle tahrip edilerek kullanılamaz hale getirilmiş olup, habere konu edilen Vakıf tarafından gerekli tadilat yapılarak 13 Ekim 2019 tarihinden bugüne kadar fiili olarak kullanılmaktadır.

3- İlgili Vakfın talebi üzerine Belediye Meclisimiz  tarafından 06/07/2020tarihli olağan toplantısında söz  konusu tahsis kararı alınmıştır.

4- Siirt Belediyesi toplum yararına eğitim, spor, sanat, kültür ve sosyal faaliyetlerde bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini imkanları ölçüsünde desteklemekte olup bundan sonrada aynı şekilde destek olmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SİİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.