Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Mahalle, Sokak ve Caddelerde Parke Onarım Çalışması Başlattı
banner229

Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki yıpranmış ve hasar görmüş parke taşlarının yenilenmesi ve mahalle, cadde ve sokakların daha güvenli hale getirilmesi amacıyla parke onarım çalışması başlattı.

Çevreye duyarlı ve kent estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını sürdüren Siirt Belediyesi, kent genelinde mahalle, cadde ve sokaklarda kilit parke taşı onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Bahçelievler ve Tınaztepe Mahallelerinde parke onarım çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hasar görmüş parke taşlarını sökerek yerine yeni ve dayanıklı malzemeler kullanarak mahalle, cadde ve sokakları yeniden düzenliyor. Bu çalışmalar sayesinde Bahçelievler ve Tınaztepe mahallelerindeki cadde ve sokaklar daha estetik bir görünüme kavuşurken, vatandaşların güvenliği de artırılmış olacak.

Parke onarım çalışmaları, kentin genelinde planlanan takvime uygun olarak devam edecektir. Siirt Belediyesi, kent sakinlerine daha yaşanabilir ve estetik bir şehir sunma hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürecektir.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.