Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Kutu-Kutu Temizlik Kampanyası Başlattı
banner229
Siirt Belediyesi okullarımızda temizlik konusunda duyarlılık oluşturmak ve öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla kentte bulunan okullarda “Kutu-Kutu Temizlik” kampanyası başlattı.
Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde, kentteki temizlik sorununa son vermek amacıyla daha temiz ve yeşillikler içinde bir kent sloganıyla sürdürülen çalışmalar aralıksız olarak devam ederken, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından temizlik konusunda duyarlılık oluşturmak ve öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla kentte bulunan okullarda “Kutu-Kutu Temizlik” kampanyası başlattı.
Kampanya kapsamında ilk etapta Çevik Ersin Temel İlkokulu, Nurcan Olgaç Anadolu Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel Yıldız Yağmuru Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ve Haşim Öztanık İlk Okullarına çöp kutuları yerleştirilirken, önümüzdeki günlerde kampanyanın diğer okullarda da hayata geçirileceği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak, Temizlik İşleri Müdürü Yunus Eriş, "Bu kampanyayla okullarımızda temizlik konusunda duyarlılık oluşturarak öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak istiyoruz. Bu amaçla çok sayıda okulumuza çöp kutuları yerleştirdik. İlk etapta Çevik Ersin Temel İlkokulu, Nurcan Olgaç Anadolu Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Abdulhakim Ayten Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel Yıldız Yağmuru ve Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi, Haşim Öztanık İlk Okullarını çöp kutularına kavuşturduk.
Okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu hizmetimizden çok memnun oldular. Hedefimiz ilimizin tüm okullarını çöp kutularına kavuşturmak olacak ve kampanyamız devam edecektir" dedi.
Bu arada habere vakıf olan bir hemşerimiz Medine Caddesine de çöp kutusu konulması isteğinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
SiirtSİİRT BELEDİYESİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.