Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi Konservatuar Adaylarına Ücretsiz Hazırlık Kursu Düzenliyor
banner229

Siirt Belediyesi, konservatuar ve güzel sanatlar fakültelerindeki resim ve müzik bölümü özel yetenek sınavlarına girmek isteyen adaylara sınav öncesi ücretsiz hazırlık kursu verecek.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, üniversitelerin güzel sanatlar ve konservatuar fakültelerindeki resim ve müzik bölümü özel yetenek sınavları öncesi, sınava girmek isteyen öğrenciler için ücretsiz hazırlık kursu düzenliyor.

Kurs, Kadınlar yüzme havuzu spor ve kültür merkezinde gerçekleşecek. Resim ve müzik bölümü özel yetenek sınavlarına girmek isteyen adaylar için düzenlenecek olan kurs, Covid-19 salgını nedeniyle yeni normalleşme dönemine uygun olarak planlanacak. 3’er kişilik gruplar halinde gerçekleşecek.

Kursta öğrenciler diksiyon, sahne hazırlığı, genel kültür, ses ve şan dahil birçok konuda eğitim görecek. Ücretsiz hazırlık kursuna katılmak isteyen kişiler kayıt ve sorular için Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Kadınlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezine müracaat edebilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.