Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, Kentte 60 Yeni Durak Kazandırıyor
banner229

Siirt kent merkezinde toplu taşıma araçlarının geçtiği güzergâhlardaki durak sayıları artırılıyor.

Vatandaşların temiz, refah ve kaliteli hizmet vermek amacıyla çalışmalar yürüten Siirt Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yayaların gündelik hayatta rahat ulaşım sağlamaları adına çalışmalarına hız verdi.

Kentin muhtelif bölgelerinde çalışmalarını sürdüren Siirt Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak adına il genelinde yapılması planlanan 60 adet otobüs bekleme duraklarının montaj işlemlerine başladı.

Durakların yenilenmesi kapsamında yıpranmış, deforme olmuş durakların bakım ve onarımı ile birlikte toplu taşıma araçlarının geçtiği güzergâhlarda oluşan durak ihtiyacının karşılanması için duraklar monte ediliyor.

Bu kapsamda, 25 adet yeni tip kapalı durakların montajı gerçekleştirdi.

İhtiyaçlar doğrultusunda geriye kalan 35 durağın montaj çalışmaları devam etmektedir.

Hedefimiz; Vatandaşlarımızın, şehir merkezinde ve çevresinde toplu taşıma araçlarını beklerken kendilerine sağlıklı bir ortamda kaliteli hizmet sunmaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.