Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, İlk Akıllı Kart Dolum İmkânı Sunan Poz Cihazı Bayiliğini Verdi
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya 'nın talimatları doğrultusunda Siirt Belediyesi, şehir içi ulaşımda vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak yeni bir hizmeti daha hayata geçirdi.

Belediye Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü, İnternet Bankacılığı ve cep telefonlarından kart yükleme olanağının yanı sıra, mesai saatleri dışında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için  işyerlerine "Akıllı Kart Dolum Poz Cihazı" bayiliği veriyor.

Cumhuriyet meydanında hizmet veren  "Seyitbaba Kuruyemiş" işyerine ilk "Akıllı Kart Dolum Pos Cihazı" bayiliği verildi.

Bayilik almak isteyen diğer işyerleri, Siirt Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü'ne başvuruda bulunarak, bu fırsattan yararlanabilirler.

Siirt Belediyesi, şehir içi ulaşımı daha erişilebilir ve kullanıcı dostu haline getirme konusunda çalışmalarını sürdürüyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.