Bu haber kez okundu.

Siirt Belediyesi, İhtiyaç Sahibi Ailelere Sıcak Yemek Desteği Sağlamaya Devam Ediyor
banner229

​​​​​​Siirt Belediyesi, Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatıyla, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç sahibi aileleri konutlarında ziyaret ederek, hazırlanan sıcak yemekleri ailelere dağıtmaya devam ediyor.
İhtiyaç sahibi olup, evlerinde tek kalan hasta, yaşlı, engelli ve yemek yapma durumu olmayan vatandaşlara yardım elini uzatan Siirt Belediyesi, Kızlar Tepesi Sosyal Tesislerinde özenle hazırlanan sıcak yemekleri, her gün ihtiyaç sahibi 150 ailenin konutuna götürerek teslim ediyor.
Vatandaşlar da uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Dr. Kızılkaya’ya ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi ailelerimize sosyal yardımlar devam edecektir. 

Çevresinde hasta, yaşlı ya da tek başına olduğu için yemek yapamayan, ihtiyaç sahibi komşuları olanlar, 0 535 016 05 44 numaralı Whatsapp hattından bize ulaşabilirler.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.